Dag 37

Lördag. Natten och morgonen till lördan blev tung eftersom vi var tvungna att avliva vår kära hund. Det var verkligen att mista en familjemedlem.

Det blev ju inte bättre av att två av mina familjemedlemmar båda var på akuten. Ingen fara längre. 
En timmes bussfärd senare steg vi av vid Uprising vid Pacific Harbour, längs Coral coast. Lite dyrare hostel men riktigt häftigt. Vi var säkert ett dussin av volontärerna här den här helgen. Det blev sim i havet, sim i poolen, sol, skugga. Hamburgare till lunch. Lite trött på ohälsosam mat börjar jag allt bli men ibland finns det inte många alternativ. Strosade runt bland stolar, hängmattor, strand och gräs. En man med en orm runt halsen och jag frågade såklart genast om jag fick hålla den haha. En Pasific boa var det. Beachwolley och dopp i havet, dopp i poolen, dopp i havet, dopp i poolen. Jag tycker om att simma okej haha? Kollade solnedgången samt kollade alla fladdermöss som flyger ovanför en. 

I restaurangen bjöds det på dansshow och jag frågade ”va tror ni dom skulle göra om man bara gick dit och dansade?”. Straxt efteråt kommer dom fram till vårt bord och frågade om vi vill vara med haha. Vilket vi ville. Åt middag länge och diskuterade skatt och bidrag i olika länder. Jag berättade att man får högre barnbidrag om man han fler barn. En kinesisk flicka började skratta, de betalar dyra böter om de får mer än ett barn…

Det var stjärnklart och så har det blivit tradition om helgarna att sitta på stranden och blogga, det gick i ungefär två meningar, sen sa myggorna stopp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s