Dag 36

Fredag. En lite (observera lite) lugnar dag idag på dagis. Nästa vecka ska dom dela upp barnen i två grupper, så det kommer nog förbättra det mesta!

Efter lunch skulle jag ta tag i mejl och kamerabestyr. Satt med laptopen i famnen när några volontärer frågade om jag skulle komma med till en pool. Jag sa nej tack för att genast efteråt säga jo såklart. Kanske varmaste dagen hittills här. 33 grader varmt med ett index på 41 grader. Det kändes alltså om fyrtio grader varmt! Crazy. Den lilla poolen vid ett hotell i Suva var ju uppvärmd av solen så vattnet var inte precis svalkande. Men att komma upp ur poolen och få vindpustar från havet var riktigt skönt. När jag satt där i en solstol med en virgin mojito i handen kändes det nog allt som jag gjorde rätt val.

Vi kom hem passligt till middag 17:30, sen packade jag inför helgen och gjorde lite dator-stuff.

Bloggandet är inte det mest helhjärtande just nu men det är för att jag lägger mycket skrivande åt alla bildtexter på thisissvesnkfinland-kontot – vilket verkar löna sig. Super kul med all bra respons jag får! Har varit riktigt nyttigt för mig också att tänka efter, analysera och acknowldge (vet erkligen inte hur jag ska översätta det ordet just nu) olikheter mellan mitt hemland och mitt nuvarande land.

2 reaktioner till “Dag 36

  1. måste verkligen säga att jag njutit till tusen av thisissvenskfinland denna vecka! det finns bra veckor och det finns mindre bra veckor, och så finns det otroligt bra veckor (vilket din vecka kategoriseras i). superskoj att följa med! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s