Dag 34

Onsdag. Se. Det här vad som händer när jag inte bloggar varje dag. Här är det torsdag morgon och jag minns ju inte vad jag gjorde igår haha. 

Nä men det var jobb och tvätt och förhandsuppgifter och butiken. Sminkade mig, en volontär flätade mitt hår och så gick vi ut i Suva. Att dansa i en sval, nästan kall, bar var nog inte bästa tänkbara för min hosta. Men det var definitivt bästa för mitt sinne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s