Dag 33

Tisdag. Trotsade antalet sömntimmar idag, steg upp och gjorde måste-sakerna före frukost. Efter det bestämde jag mig för att idag är en produktiv dag.

På dagiset var det kaos haha. Men både jag och barnen börjar bli bekvämare med mig i ledarrollen så det är kul. 

På eftermiddagen så googlade och planerade jag min Nya Zeeland resa. Jag åker dit efter Fiji. Skrattretande att jag ett någongång trodde jag skulle göra den resan ensam. Hittills har jag lärt känna fyra volontärer jag kan möta upp på Nya Zeeland hah. Reserverade i alla fall en plats på en bussresa som skulle räcka hela min vistelse. Turen går genom hela Nya Zeeland men du kan stanna vid alla stop så länge du behagar!

Resten av kvällen har jag stirrat ögonen fyrkantiga på en förhandsuppgift som borde vara klar nu! Men man ska alltid sova på saken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s