Dag 29

Fredag. Efter en dag eller två på bättringsvägen var vi tillbaka på ruta ett idag. Eller åtminstone på ruta fyra. At hosta gjorde ont på nytt och allmäntillståndet var på minussidan. Bad chefen bland the coordinatiors att få åka till ett sjukhus. Hon kom själv med mig till ett privatsjukhus i Suva. Senare fick jag veta att hon just kommit hem från samma sjukhus med en annan volontär heh, snälla snälla Milly.

Ingen chestinfection längre men upper respiratory tract infection. Det har jag. Mina lungor är botade men halsen är ännu inflammerad, vilket enligt läkaren var bättre än tidigare. 5 dagar antibiotikakur för den infektionen, flunssa medicin och hostmedicin. Jag vet att jag sa det om första antibiotikakuren också, men det här ska få mig på benen igen! Och jag får medge att jag känt mig piggare och friskare hela dan. Bäst att den där hostmedicinen funkar. Den smakar som pest.

Så till er allas stora förvåning åkte jag inte på jobb. Har umgåtts med volontärerna rätt länge idag, skrivit flera mejl och jobbat med förhandsuppgifterna.

En reaktion till “Dag 29

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s