Dag 27

Onsdag. Idag vaknade jag upp. Inte hostade upp. Vaknade inte en endast gång inatt p.g.a. hostan vilket inte hänt på över två veckor wooohooo take that chestinfection! Fortfarande tömd på energi så inge jobb för min del men det går åt rätt håll. Hade en bra förhandsuppgift-dag idag. Fick en uppgift klar! Den deprimerade delen är att det är fem kvar haha. Nåväl. Det går också åt rätt håll.

Vi kollade Harry Potter 6 idag. Och när jag säker att vi kollar film så kollar jag ju egentligen inte på dem hehe. Jag sitter med ritblocket eller datorn i famnen och kollar med öronen. Jag har inte ro att kolla film när jag har viktigare saker för mig men älskar att kunna sitta tillsammans med mina kompisar, ha underhållning framför mig samtidigt som jag jobbar.

Varje onsdag går volontärerna ut på bar och ikväll var det ett riktigt skönt gäng som åkte. För att inte tala om att det är mina rumskompisars sista utekväll så det sved verkligen att stanna hemma. Hur kul dom än har det så är en barrunda inte värt om det betyder att jag ska vara sjuk ännu längre… Min kväll bestod av telefonsamtal med Norra Korsholm, Qantas och nästa förhandsuppgift!
P.s. Vi har inte haft vatten största delen av dagen. Tänk på det när ni får dusch när ni vill. Och spola.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s