Dag 26

Tisdag. Vaknade upp 7:40 och första mina rumskompisar sa var att jag sov länge. Vilket jag gjorde. Konstigt hus vi lever i när tjuo före åtta är extremt sent haha. Som jag har nämt tidigare så vaknar vi rätt tidigt med hjälp av solen, och jag gillar det.

Smörjde in mig i solkräm och myggspray, packade väskan redo för en ny arbetsdag. Men när jag satt vi frukost och en vän kollade besvärat på mig och frågade om jag ska till jobbet idag var det uppenbara svart nej. Myggbetten är återställda men den här andra infektionsjävel är seg som attans. Så det blev en förmiddag i sängen och en eftermiddag på datorn igen. Känner mig inte dödligt sjuk men just tillräckligt för att missa allt skoj som mina kompisar gör om dagarna. Men, dåligt humör kommer inte hjälpa mig så vi kan ju skippa det. 

Vi har Harry Potter maraton på volontärboendet så idag är det nummer fyra. Och fem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s