Dag 24

Söndag. Idag på morgonen tvättade jag kläder. Väl och länge. Har man fem volontärer som väntar på att få tvätta sina kläder också så kanske man inte gör sitt mest noggrannaste jobb någonsin, men idag! Städade upp bland mina saker, vilket ju går ganska snabbt när allt ryms i två väskor haha. Sen blev det förhandsuppgifter hela dagen. Dom här förhandsuppgifterna måste vara klara före 1a mars så jag har inget val än att göra dem här, vilket jag tycker är synd eftersom dom kommer vara tidskrävande. Egentligen spelar det ingen roll, för skulle jag ignorera uppgifterna skulle jag ändå inte kunna njuta av min fritid med vetskapen att jag gav upp på en riktigt bra utbildning. Så försöker få det gjort så snabbt som möjligt. Vilket är svårt eftersom jag ju har rätt mycket tid. I fjol gjorde jag liksom tre förhandsuppgifter, som blev godkända, på vadå – fyra dagar? Men det var för jag bara hade fyra dagar på mig. Nu har jag tid att inte nöja mig med mindre än perfekt.

Hälsan blir bättre och bättre. Nu är klådan värst. Fats jag överdoserar myggspray och bär långärmat och långbyxor så slipper krankjävlarna åt mig. Så nu kliar både dom uttorkade infekterade myggbetten och nya. Det blev nästan ett stående skämt om att jag på juldagen, när vi var ute på baren började predika om att vi borde uppskatta att vi inte har mygg i Finland på vintern. Man hatar liksom dem på sommaren men njuter aldrig när dom inte är närvarande. WELL I MADE A GOOD DAMN POINT haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s