Dag 23

Lördag. Skickade ut ett par jobbansökan (i stockholm) (förlåt). Gick till butiken där dom hade 9 liter vatten för 5$. Nästan så dom visste jag är dehydrated. Har antagligen druckit hälften idag haha. Två misslyckade försök till vila mitt på dan. Började sammanställa en portfolio till en skolansökan. Varför Julia, varför tog du inte bättre bilder på förhandsuppgifterna du gjorde i vårast? Dom var ju specifikt efterfrågade av skolan så trodde väll inte jag skulle återanvända dem… Middag. Duschade, tvättade håret och kände mig 102% bättre efteråt. Låg ute på en madrass ett tag och njöt av tjugoåtta grader sju på kvällen. Resten av kvällen spenderades med uno och film. Kollade insurgent, andra divergent filmen passligt till att tredje snart kommer ut som film haha. Kan rekommendera böckerna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s