Dag 21

Torsdag. Jag visste att numrera dagarna skulle få ett syfte, annars hade jag nog trillat ner från min våningssäng om någon sagt åt mig att jag redan varit borta tre veckor.

Mår bättre idag. Myggbetten försämrades rejält på ett dygn, men under det dygnet hade jag påbörjat behandligen så jag hoppas det var betten som reagerade kraftigt på det. Idag tycker jag dom var mindre äckliga haha. 

Är sjukskriven så efter frukost var det bara jag och städerskan i vårt hus. Ja vill noll procent vara sjuk och missa saker och ting när jag än gång är här. Men jag fick i alla fall en förmiddag för mig själv vilket gav riktigt hemma känslor. När jag gick till butiken för att köpa vatten och frukt var det riktigt mysigt att gå i ”min” butik, jämfört med första gången jag var där och mycket hellre hade handlat på s-market i smedsby…

En lätt aktivitet unnade jag mig själv idag. Följde nämligen med in till Suva och utförde två ärende före jag åkte hem igen. Var bl.a. till vodafone för tredje gången för att få mitt simkort att fungera. Det fijjianska sättet och beteendet börjar nog sätta sig på mig, för jag var bara en lite irriterad. Hemma hade man ju varit förbannad när kundbetjänarna inte kan betjäna sina kunder. Samma sak när jag glömde att ta med tillräckligt mycket med kontanter till butiken. Vadå, det är ju bara att gå hem efter mera, värsta nöjet ju.

Kände mig riktigt som hemma näe jag gick själv i Suva och gjorde mina ärenden, visste precis vart allt låg och hur jag skulle ta mig dit. Hemma talade jag med min syster, åt, sov och satt onödigt länge och filade på en affisch. Så blir det när man frågar råd av en utbildad grafisk designer haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s