Dag 20

Onsdag. Igår kväll när jag kom ut ur duschen började jag freak out över mina myggbett. Jag reagerar väldigt starkt på myggor i Finland så jag var inte alls överraskad när vissa av mina bett blev röda och svulla här. Men igår när jag putsade dem med antiseptisk lösning slog det mig att inga bett blivit bättre, dom har bara blivit värre. Vissa varar och ett myggbett på lilltån gör det svårt att gå i något annat än flipflops.
Jag kan inte säga om min förkylning har nått med infekterade myggbett att göra, men man kan ju tänka sig att mitt immunförsvar inte är av bästa kvalité just nu. Efter några lite mildare nätter hade jag en usel natt igen med hosta och snytningar. Så när det blev morgon gick jag till chefen och hon hänvisade mig till en doktor.
Visade sig att vi har ett medical center väldigt nära boendet, dit en coordinator tog mig efter frukost. Fick träffa en läkare som konstaterade att jag har en chestinfection och infected mosquitobites. Konstigt, jag är inte odödlig. Botemedlet ska vara antibiotika, en salva, vatten och mycket frukt. Jag mår ju inte bra, men tycker det låter allvarligare än det känns. Dock tänker jag absolut inte underskatta saken. Åkte hem, applicerade salva, tog en tablett, drack vatten, åt två fruker. Och fazers choklad. Så reder det väl upp sig den närmaste veckan. Ska försöka få tag på ett myggnät också, får jag inte myggbett kan jag ju inte få infekterade heller.
Sov före lunch, tog på mig långbyxor för att hindra betten från flugor – och mina klireflexer. Fattar ni att jag inte haft på mig långa byxor sen 31.12? Efter lunch lämnade jag i en diskussion med IVHQ människorna. Sov lite till. Middag. Ett helt gäng åkte till baren idag men som ni kanske redan gissade åkte jag inte med.. Istället satt jag och talade med två kusiner från Belgien, riktigt okej det med! Var inte supertrött på kvällen eftersom jag sovt under dagen så jag passade på att jobba i photoshop.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s