Dag 17

Söndag. Vaknade upp på Beachcomer, vaknade några gånger under natten men sov många långa timmar. Hostelfrukost, packa, checka ut. Lånade snorkel utrustning och så åkte jag, Kira och Max med i en båt och matade fiskar. Vi matade ju fiskar på Bounty Island också, nu gjorde vi det under vattnet. Stim bestående av hundratals fiskar kom dit. Man kunde inte röra dem men dom var hel obrydda i oss människor så man kunde verkligen simma runt i stimmen. Det såg ut som en skärmsläckare på en gammal mac dator. Jag skojar inte när jag säger att det fanns fiskar som skiftade i alla neonfärger. Vi kommer ju inte sluta åka till stränder så jag ska köpa egna simglasögon och snorkel.
Tillbaka på Beachcomer var det bara att duscha, byta om, äta lunch och åka. Var absolut inte på dåligt humör, men kanske inte på fijiansk-yli-glad-humör heller. Jag påväg till mitt rum: 

– Bula!

– Bula! *forsätter gå*

– How are you?

– Good thank you *fortsätter gå*

– Where are you from?

– Finland *fortsätter gå*

– England?

– Finland *går in i mitt rum* haha
Båten tillbaka till hamnen tog lite under två timmar. En buss till Nadis busstation där vi mötte på en annan volontär. Tillsammans hoppade vi på bussen till Suva. Här krockar man ju inte med älgar men vi fick bromsa för en häst som sprang över vägen. En timme senare sprang en annan häst längs vägen. Det går också ganska långstam uppför en backe med en full buss. Vissa kullar kan jag jämföra med öjberget haha. Också, vet ni vad som är värre än att sitta bredvid någon som hostar på en fullsatt bus? Att vara den som behöver hosta på en fullsatt buss. Det var ju en av dom här bussarna jag misstänker gjorde mig sjuk förra helgen men förhoppningsvis skonade luftkonditioneringen mig denna gång.
Trötta som piiip kom vi tillbaka till vårt boende där en hel hög med nya volontärer satt utspridda. Talade bara med några av dem, några pojkar från belgien och USA och en flicka från Stooooockhoooooolm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s