”Kindness is powerfull”

En häftig grej hände idag. Före jag åkte till Fiji så skickade jag en Jakobstadstavla till Sara Forsberg. Jag tycker hon är ascool och det är såklart alltid kul med framgångsrika finländare – österbottningar ännu roligare. Hörde henne live i somrastpå Provinssi 

och hon var fenomenal! Därför fick hon en av mina teckningar.
Ön vi är på har bara internet på ett ställe och jag hade kanske inte alls satt på wifi om jag inte råkat ladda telefon just där det fanns internet. En kompis skickade och frågade om jag sett Saaras snapchatstory och jag förstod ju varåt det lutade. Det var typ 3min till middag och jag står i reception och börjar frenetiskt söka efter hennes snapchat och ser att hon gjort flera videor om min hälsning. Hon gråter och hon tackar. Rörande att se hur rörd hon blev. Kindness is powerfull.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s