Dag 15

 

Fredag. Riktigt bekväma sängar på hostellet. Vi sover i ett rum med 20 bäddar. Hoppas jag inte väckte för många med mina hostningar och nysningar. Känner inte mig supersjuk längre men det vill inte riktigt släppa. Eftersom inte jag vilar hehe.
Åt frukost vid stranden och paddalde sen runt ön med kajak. Så kunde jag starta varje dag. Sen snorklade och simmade vi. Jag återfann min bardomskärlek att göra handvolter och stå på händer i vattnet och på stranden. Simmade i poolen. Smörja smörja. Jag brände låren lite igår och min övre rygg flagnar lite. Så smörja och smörja mera. Åkte ut med en båt från hostellet och matade fiskar. Det är som att kolla i ett akvarium när man matar fiskarna eller snorklar här. Igår såg vi till och med en liten haj längs stranden. Maz bara ”look it’s a shark” och ingen trodde honom haha.
Åt (för mycket) lunch och halvsov i solstolar i skugga. Solade lite och började sedan på med förhandsuppgifter. Lite tar det emot att jag inte kan göra konst-förhandsuppgifter där jag har alla tänkbara hjälpmedel. Jag har t.o.m. ett rum där jag enbart ritar. Får dock medge, att om man ska göra förhandsuppgifter kan jag lika gärna göra dom på en strand. 
Middag, kortspel och så hade vi ett födelsedagsbarn (födelsedagsvuxen) bland gästerna så hon fick sång och tårta. Sistnämnda i ansiktet. Personalen sjöng några låtar och jag och mina kompisar fick också gå upp avnjuta en avskedssång eftersom vi åker imorgon. Man måste ju bara älska det här landet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s