Dag 13

Onsdag. Vaknade, fortfarande sjuk men under dagens lopp blev det bättre. Sista dagen för min del på ålderdomshemmet. Vi fick friterad äggplanta till lunch. Glöm all god friterad mat du någonsin ätit, det här godare. Bokade om lite hostel, sov, ner till butiken, tog ut pengar, möte (varje onsdag), packade, SMINKADE MIG. Ah vad roligt det var att sminka sig. 5 av oss ska till en ö imorgon och 5 andra av oss lämnar stället på fredag så idag var det farväl kalas. Efter middag tog vi bussen in till Suva och downunder pub. Sååååå kul. Skit roligt faktiskt. Fast jag fortfarande kände mig lite sjuk.
Esther, Katie, Caitlin, Sam och Mike. Vi kommer bli saknade. Men vet ni va? På måndag kommer 36 (!!!) nya volontärer hit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s