Dag 12

Tisdag. Vet ni vad jag gjorde när jag vaknade idag? Hostade. Som sjuk-hostade. Åt frukost och åkte snällt till ålderdomshemmet. Sa åt en farbror att han skulle berätta historier åt mig eftersom jag inte orkade tala. Efter lunch gick jag och sova och när jag vakande 1½h senare mådde jag ännu sämre. Who knew att man kande bli förskyld i +30.. Damn you fläktar.. Snälla volontärer gav mig halstabletter, dehydrationstabletter och tabletter mot förskylning. Nu sitter jag med långärma och ullsockar på mig. Allt för att bli frisk. Vi bokade nämligen nyss hostel på öarna vi ska besöka i helgen. Håll tummarna för mitt imunförsvar vetja.

En reaktion till “Dag 12

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s