Dag 9 

Lördag. Lördagmorgon åkte 13 volontärer till Suva, bytte buss och var 2h senare i Coral Voast. Vi hade bokat två rum på ett välbekant hostel för backpackers vid namn beachouse. Man kunde inte annat än älska det stället. Pool, hav, strand, palmer, musiga utrymmen och vänlig personal. Första vi gjorde efter check in var att äta lunch och andra vi gjorde var att simma. Vi kunde inte riktigt göra något annat än plaska i havet eftersom det var så lågt vatten så vi erövrade poolen. Var tvungen att vara mer i poolen än i stolarna bredvid för solen gassade så. Några åkte till närmaste spritbutik och köpte cider och öl åt oss. Ja, vi fick dricka vårt eget dricka fast dom hade en bar haha, hade aldrig hänt i Finland. I flera timmar var enda vi gjorde att simma, sola, gå på wc och dricka lite till. När havet stigit igen simmade jag och en annan till en bambuflotte som var ankrad. Där satt vi på en flotte i Stilla Havet med en liten krabba som sällskap. Att simma i Stilla Havet var annars med på min bucket lista! Vi gick på en lina dom spänt upp, spelade beach volley med några fijianer som senare visade sig vara husbandet. Just denna kväll visade det sig att dom hade ett bröllop vid beachouse, så fick bevittna en vigsel på stranden. Vid ett tillfälle drog jag mig tillbaka och satte mig i en hängmatta vid stranden och tyckte allt var lite för bra. Kvällen fortsatte med pingis, biljard, live musik, pizza, några bärs och fortfarande hoppade vi i polen, som var rakt framför scenen, med jämna mellanrum. Hann också sitta i havet och kolla på stjärnor och en bonfire. Efter en felfri dag var de flesta av oss i säng redan 12, halv 1.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s