Dag 8

Fredag. Massa bananbröd och kaffe till frukost. Deras snabbkaffe är jättegott! Iväg till åldersdomshemmet i vanlig ordning. Tidigare har jag alltid gått runt och pratat med så många som möjligt, men idag fastnade jag hos två farbröder hela tiden. Det är annorlunda nu när man börjar lära känna varandra. Vi pratade och sjöng. En sak den ena mannen sa var väldigt intressant. Han pratade om att Fijianer är väldigt välkomnande och att dom vill att besöker ska ha det bra. Jag sa att det finns dåliga människor också och att det är svårt att veta vem man ska lita på. Han sa det är unga man inte kan lite på, för dom får idéer från västvärlden. Inte på ett dömande sätt, men han har antagligen rätt.

Efter lunch åkte en hög av oss till  imigrationsverket och förlängde våra visum, eller rättare sagt lämnade vi in papper och betalade och nästa veckas fredag får vi förlängt våra visum. Vi lämnade i Suva, gick via några butiker, jag köpte en klänning och mer solkräm. Icke-visum-förlängare mötte upp oss och vi gick till en resturang. Jag åt cous cous sallad och beställde i misstag en sangaria kanna haha. Men den var god, det var happy hour och andra drack också ur den. Sen gick vi på bio. Sisters hette den. Rolig men lite för mycket. Fijiansk bio har jättebekväma stolar och alla skrattar, och skriker, högt. Det var så smittsamt.
Tillbaka på boendet började jag packa. Vi åker nämligen bort över helgen, så förvänta inte er nått inlägg imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s