Dag 6

Onsdag. Vaknade och for ut och springa. Ja, på Fiji i 25 graders värme. Men om man förväntar sig att det ska bli den värst upplevelsen någonsin är det inte så farligt haha, menlängre än 2,3km blev det inte.

Åt frukost och åkte till äldreboendet. Idag blåste vi upp ballonger till dem, målade naglar och dansade. Efter lunch åkte vi till ett Fijianskt museum, ett gäng på 10 pers åt middag och sen hamnade vi på en bar. Klockan var 17.00, jag drack inte en droppe alkohol och ändå dansade vi som galningar haha.

Väl hemma igen omorganiserade jag mina saker i rummet smartare, vi hittade vår taklampa haha, tvättade kläder – för hand, och sen försökte jag skicka iväg ett ynkligt litet mejl. Kunde ha gråtit en skvätt ikväll över hur dåligt nätet var (därav försenat inlägg, vågar nästan påstå att om jag inte hör av mig är det p.g.a.dålgt internet, inte att jag dött… okej mamma?) Så vi satt och snackade skit istället. Märkvärdigt hur bra man kan lära känna människor på 6 dagar.

2 reaktioner till “Dag 6

  1. Jag tycker du kan prata med någon om internetförbindelserna där…om att få dem bättre alltså 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s