Dag 5

Tisdag. Vaknade tidigt men jag gick och la mig tidigt också. Har kommit underfund med att det är nog så min dygnsrytm kommer se ut, eftersom solen är nere 20.00 och uppe 06:00 så kommer jag nog ta vara på dom ljusa timmarna. Vårt rum har av någon konstig anledning ingen taklampa heller haha.

Idag var min första dag som volontär! Jag åkte till äldreboende i Suva och höll åldringarna sällskap några timmar. Vissa kunde väldigt bra engelska så det gick bra att hålla en konversation med dem. Jag hade med en världskarta och en bild på mitt hem när det snöat så jag visade var Finland låg och hur mitt hem ser ut. En gång när jag inte kunde tala med dem började jag sjunga på svenska och finska.

Efter lunch (vi åker alltid hem och äter lunch) flätade vi armband av någon slags växt som en del av orientation. Men vi fick sluta rätt tidigt för sju, åtta av oss åkte iväg till en poooooooool. Vi var nere i simbassängen i 1,5h haha. Jag älskar värmen men jag älskar att svalka ner mig ännu mer.

Åt middag i det löjligt omväxlande vädret. På 10 minuter ändrar det från moln till blå himmel och stekhet sol till ösregn. Alltså sånt regn så man inte kan gå över vägen till boendet utan sitter snällt och väntar på att det ska sluta…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s