Dag 4

Första natten var varm, men inte så man inte överlevde haha. Mycket ljud från tuppar och hundar men det blev mest white noise. Vaknade några gånger men sov elva välbehövliga timmar. Gick ner till butiken för att köpa vatten, alla man gick förbi önskade en god morgon. Sen fick jag sitta och vänta på att butiken skulle öppna, Fiji-tid är inte lika punktlig som Finland-tid. Satt bara och tänkte på hur det skulle vara om vi inte öppnade Dallas, eller gymmet, exakt det klockslaget som står på dörren. Hade ju varit en mindre katastrof haha.

 
Åt frukost och så började orientation. Vi fick lära oss allt möjligt om Fiji, Green Lion (=volontärorganisationen) och volontärarbete. Lunch. Buss in till Suva. Så härlig buss! Öppna fönster och vrålhögmusik. Engelsk, västerländsk musik med Fijiansk remix. Rundtur ett par timmar. Åt middag, chillade, catchade up och jävlades med internet.

En reaktion till “Dag 4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s