Bildlös blogg

Okej så här ligger det till. Jag har en gopro här nere men kabeln jag tog med hit laddar bara, inte importerar bilder. Gopro har också wifi och en app så kan kan ladda bilderna till telefon, men det funkar si så där. Jag har en del på telefon men inte allt och inget på datorn.

Dessutom är internet ganska piiiip här så jag vet inte heller om jag hade velat spendera hela min fritid med att ladda upp bilder… Så tills vidare är det här en dagbok. Inte en bilddagbok. Som min vän i stockholm skulle ha sagt: ”De löser sig”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s