Dag 3

Jag var i rätt hyfsad Fiji tid. Trodde jag. Somnade 1 och vaknade 5-6 på morgonen… När jag vaknade trodde jag en stund att dom spelade sånhär lugnande tropisk musik. Tills jag insåg att det var fåglar som kvittrade. Checkade ut och åkte tillbaka till flygfältet tillkl 9 där jag träffade en från min volontärorganisationen och en annan volontär, en 19årig flicka från Österriket. Vi åkte buss till Suva i fyra timmar. Det var en bra buss, de visade engelska filmer och allt. Men såklart var det också varmt och jag var jääättetrött. Försökte verkligen hålla ögonen öppna, för blundade man missade man helt fantastiska landskap. I Suva mötte vi en man som kom med oss i taxin till vårt boende. Det är skrattretande att både kvinnan vid flygfältet och mannen på busshållsplatsen genast kom upp till en och frågade ”Are you Julia?”. Det är liksom så obvious att det vita spöket med packning är volontärarbetaren haha.

Vi kom till boendet. Boendet är rätt stort med vardagsrum och kök men själva rummen är ganska små. Jag hamnade att byta rum, efter att ja packat upp alla mina saker, eftersom det blev missförstånd med två Julior heh. Jag sover med två Amerikaner och det finns en säng ledig.

Jag träffade kanske.. 15 volontärarbetare igår och största delen av oss är nya. Det är tydligen många som åkte och många som kom vid årsskiftet. Det är mest tyskar, amerikaner och australienare. De flesta stannar bara några veckor i jämförelse med jag som ska vara 10 veckor. Alla väldigt trevliga men första kvällen var trög.  Vi var trötta efter resnade och av värmen, jag slocknade 8 på kvällen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s