Dag 2

Lördag. Landade i Sydney. Hade inte ett jättelångt byte men jag var färdigt incheckad så det gick finemang. Sen var det bara 3,5h kvar tills jag befann mig i Fiji! Från tågstation i Vasa tog det 40h att komma till Fiji men det gick verkligen jättebra. Alla mina tre flyg var stora, fina, bekväma, lyxiga flyg. Min väska kom också fram. När jag kom ut från flygfältet hade jag inte varit utomhus sen jag bytte tåg i Finland, en vägg av värme och fukt var det inte riktigt, men visst var det varmt och fuktigt!

Jag landade på lördag kväll lokal tid och spenderade en natt på ett hostel i Nadi. Packade om lite grejjer, tog ett dopp i polen, duschade, catchade upp på nätet och försökte ta in att det är i det här palmklädda landet, där det är nästan 30 grader varmt dygnet runt, det är här jag ska bo nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s