Dag 1

Fredag. Mellanlandade i Singapore. Bytte till svalare kläder, tvättade anisktet, bostade tänderna och kände mig nästan fräsch. Fördrev tid. Både jag och min syster mellanlandade i Singepore och vår flyg lyfte med fem mintuers mellanrum. Jag tror att vi omedvetna befanns oss några meter ifrån varandra haha, men vi hade ändå inte tid att träffas.

Flyget gick 23:50 lokal tid och min kropp + Fijis klocka sa att jag måste sova direkt jag kommer på planet. Dom skulle servera middag efter start så jag skulle bara vänta på det. Valde färdigt vilken rätt jag ville ha och stängde ögonen ETT ÖGONBLICK. Kl 01:06 vaknade jag och tänkte har dom serverat ma… zzz. Nästa gång jag öppnade ögonen, 02:07, insåg jag att jag nog inte kommer äta nått ikväll haha. Och att jag nog kan sluta lyssna på musik. Gick på vad som måste vara världshistoriens fräschaste flygwc, dom hade liksom en helkroppsspegel haha, och sov gott några timmar till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s